RECHT NAAR DE FINISH

Snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegnemen en tot in de puntjes afwerken. Wie wilt dat nu niet in tijden dat er steeds hogere eisen aan afwerking gesteld worden? Het bestaande unitized gamma effende reeds het pad door de verhoogde controle. Maar nu is er dus Combi unitized, one-step finishing op z’n best! 

COMBI UNITIZED

Rebel One Combi unitized is een unieke en gepatenteerde combinatie van twee specifieke unitized schijven, waarbij het geheel meer is dan de som der delen.

SAMENSTELLING

De zachte zijkanten van deze flexibele schijf tillen de afwerking naar het hoogste niveau.

De harde binnenkant zorgt voor het feilloos wegslijpen van de lasnaad.

TOT 30% SNELLER

Combi unitized is 1-step finishing op z’n best. Terwijl je voordien twee schijven nodig had om de lasnaad perfect af te werken, heb je nu aan één schijf voldoende. Hierdoor zijn geen tijdrovende schijfwissels meer nodig en kan je tot wel 30% sneller werken.

TROEVEN

SCHUREN ZONDER RISICO'S

Door de uiterst vergevingsgezinde opbouw van de schijf met soepele zijkanten schuur je zonder risico’s en fouten. Het beschermend effect van deze buitenkanten voorkomt inslijpen in het werkstuk.

MAXIMALE CONTROLE

Je hebt steeds 100% controle tijdens het schuren. Deze flexibele schijf heeft een zacht contact en zet zich zo naar het werkstuk dat je altijd een hoog werkcomfort behoudt.

Deze Combi unitized schijven schuren koeler dan de meer traditionele schuurmaterialen, waardoor er minder kans is op vervorming of verkleuring van het werkstuk.

KOEL SLIJPEN

UNIFORME FINISH

Combi unitized staat altijd garant voor een uniforme finish. De onberispelijke afwerking blijft dus in alle omstandigheden gegarandeerd.

COMBI UNITIZED IN HET KORT

In één stap de lasnaad in een binnenhoek wegnemen
en afwerken.

Snel, makkelijk én risicoloos schuren gecombineerd in één en dezelfde schijf.

Korrel

aluminiumoxide, siliciumcarbide

Densiteit

Afwerking

6 - 8

Materiaalafname

Controle op werkstuk

OVERTUIGD VAN DE KRACHT 

VAN COMBI UNITIZED?

Cibo nv/sa

Deugenietstraat 5

3150 Tildonk

Tel. 016 61 85 85

Fax 016 61 84 84

info@cibo.be

www.cibo.be