SNEL LASNADEN WEGNEMEN EN ONTBRAMEN

Moet u vaak lasnaden of freeslijnen verwijderen of ontbramen? Doe dan een beroep op de M-lijn van Rebel One unitized, die deze klussen snel en met een prima finish klaart en dat zonder aan werkcomfort in te boeten.

REBEL ONE UNITIZED

Een nieuwe lijn toevoegen aan ons gamma driedimensionale schuurmaterialen doen we uiteraard niet zomaar. Vooral wanneer lasnaden of freeslijnen weggewerkt moeten worden, bewijst de M-lijn haar nut. Zeker als het snel moet gaan en een iets minder fijne afwerking afdoende is. Dit heeft deze lijn te danken aan haar iets agressievere werking, met als resultaat tijdswinst en veel minder hitteontwikkeling. Is daarentegen een decoratieve finish vereist, dan kan u beter gebruik maken van de S-lijn.

De M-lijn is daarnaast een uitstekende keuze om bramen weg te nemen aan een werkstuk. Maar daar stopt het niet. Ze is ook perfect inzetbaar als het gaat om het opkuisen van schroefdraad of om hoeken te breken, tot zelfs het slijpen van aluminium toe. Tot slot is de M-lijn uitermate geschikt om te structureren.

IETS MINDER FIJNE AFWERKING

U merkt het, de M-lijn is een onmisbare toevoeging als u uw RVS en non-ferro materialen sneller, veiliger en comfortabeler wilt afwerken.

M-LIJN IN HET KORT

Freeslijnen en lasnaden verwijderen, ontbramen.

Agressiever dan de S-lijn, met iets minder fijne afwerking.

Korrel

Aluminiumoxide

Densiteit

Afwerking

5 - 8

Materiaalafname

Controle op werkstuk

OVERTUIGD VAN DE KRACHT 

VAN DE M-LIJN?

3 → 5

Cibo nv/sa

Deugenietstraat 5

3150 Tildonk

Tel. 016 61 85 85

Fax 016 61 84 84

info@cibo.be

www.cibo.be