HÉT ALTERNATIEF

VOOR BEITSEN

Op zoek naar een perfect alternatief voor de chemische beitsbehandeling van uw RVS en non-ferro materialen na het lassen? Met de F-lijn van onze Rebel One unitized kan lasverkleuring in 1 stap weggewerkt worden!

REBEL ONE UNITIZED

BEITSEN HEEFT ZIJN NADELEN

Het is om te beginnen chemisch van aard door de behandeling met zuren, zodat je door de strikte milieuwetgeving al snel genoodzaakt bent om een externe partner in te schakelen. Naderhand vereist het sowieso ook grondige spoeling om de toplaag te herstellen en kost het alles bij mekaar tijd én geld. Met de F-lijn hebben we voor u een milieubewust, kosten- en tijdsbesparend alternatief ontwikkeld.

LAKKEN EN COATINGS VERWIJDEREN

De F-lijn is ook perfect geschikt om op een snelle en veilige manier lakken en coatings te verwijderen. Door de soepele maar agressieve werking zal ze in een mum van tijd de lak wegnemen, zonder dat het onderliggende metaal beschadigd of vervormd raakt.


In geen tijd kan de lasverkleuring weggenomen worden. De open structuur van deze soepele en vergevingsgezinde schijf voorkomt bovendien inkoeken, waardoor ze een lange levensduur heeft en een lage totale slijpkost vertegenwoordigt. Dankzij haar grote flexibiliteit kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen bewerkt worden. De mooie afwerking krijgt u er gratis bovenop!OPEN STRUCTUUR = LANGERE LEVENSDUUR

F-LIJN IN HET KORT

Lasverkleuring wegnemen, lakken en coatings verwijderen, structureren.

Agressief en zeer soepel.

Korrel

aluminiumoxide

Densiteit

Afwerking

3 - 5

Materiaalafname

Controle op werkstuk

OVERTUIGD VAN DE KRACHT 

VAN DE F-LIJN?

3 → 5

Cibo nv/sa

Deugenietstraat 5

3150 Tildonk

Tel. 016 61 85 85

Fax 016 61 84 84

info@cibo.be

www.cibo.be